دانلود ترینر جدید بازی IGI 2 Covert Strike | تی سی گیمز

تــماشــا کنيد

دانلود ترینر بازی آی جی آی 2 IGI 2 Covert Strike

دانلود ترینر بازی آی جی آی 2 IGI 2 Covert Strike

دورود به دوستای خوبم، در این پست ترینر سالم و تست شده بازی آی جی آی 2 IGI 2 Covert Strike که توسط گروه Deviated با ورژن V1.0 و v1.2 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم پس برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.

ترنیر بازی 2 IGI 2 Covert Strike

دانلود رايگان بازي جنگي كامپيوتر اي جي اي IGI 2 Covert Strike يكي از ويژه گي هاي بازي كامپيوتري اي جي كه باعث معروفيت بسيار زياد ان شده است گرافيك مناسب با حجمي كم در عين حال قابل اجرا با ضعيف ترين سيستم هاي كامپيوتري است كه علاقه مندان سال هاست به اين بازي به چشم يك بازي جنگي كم هزينه نگاه ميكنند. در بازي اي جي اي براي كسب امتياز و موفقيت بيشتر شما تشويق به استفاده از هوش و زيركي ميشويد به جاي اين كه خود را نيرويي بي رحم و شكست نا پذاير نشان دهيد.مراحل اين بازي اعم از 19 منطقه در سه قاره جهان را پوشش ميدهد و اعم از فرار از ساختمان تا در گيري در كوه و جنگل و شهر و روستا است.در بازي igi 2 بيش از 30 اسلحه پيشرفته جهان با دقت و كاربرد واقعي سلاح هاي حقيقي از جمله: تپانچه ,چاقو,تفنگ دوربين دار چند مدل,بازوكا,نارنجك و انواع مسلسل سبك و سنگين استفاده ميشود كه با طي هر يكي از مراحل شما به اسلحه هاي جديد دست خواهيد يافت.شما در اين بازي به عنوان يك قهرمان وارد خاك دشمن خواهيد شد و اهداف از پيش تعيين شده خود را منهدم خواهيد كرد,همچنين در بازي شما از ابزار هايي شامل نقشه,دستگاه تصوير برداري حرارتي,سيستم با زنگ هشدار,دوربين دو چشمي ديجيتال ديد در شب,رايانه قابل حمل,اطلاعات ماهواره اي و ... بهره مند هستيد.در اين بازي كه به گفته سازنده بازي هوش مصنوعي بسيار جالب به كار رفته افراد و دشمنان شما از رفتار هاي انسان هاي معمولي و هوش ان ها بهره مند هستند و اين جذابيت خاصي به اين بازي خواهد داد.

حداقل سیستم مورد نیاز براي اجراي بازي:
پردازنده 700 مگاهرتز
128 مگابایت رم
32 مگابایت کارت گرافیک
فضاي خالي هارد ديسك 1 گيگا بايت

 آموزش استفاده از ترینر Deviance : ترینر Deviance را دانلود و از حالت زیپ فشرده خارج کنید اکنون ترینر را اجرا کنید در سمت چپ پایین کلمه RUN GAME وجود دارد بر روی آن کلیک کنید تا باز مربوط به آن را اجرا کند حال در وسط بازی بر روی کلیدهای (۱ تا ۶) که در ترینر موجود هستند در صفحه کیبورد خود وارد کنید اگر مراحل را درست انجام داده باشید رمزها برایتان فعال خواهند شد.در غیر این صورت باید ترینر مربوط با ورژن بازی خود را دانلود کنید.

  توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

 کانال تلگرام بخش عضویت در کانال +آموزش با عضویت در کانال تلگرام TCGAMES | دریافت جدیدترین اخبار بازی،تریلر،ترینر،کرک و پوستر بازیها را در گوشی خود داشته باشید 

نام فايل :
IGI-2: Covert Strike (+5 Trainer) Deviated
سايز فايل :
40 KB

IGI 2: Covert Strike v1.2 (+5 Trainer) Deviance
سايز فايل :
25 KB

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

  1. مهدی
    چگونه باید مرحله ی هفتم ای جی ای 2رابرد
  2. pooya
    سلام در این ورژن مرحله های بازی موسیقی داره؟
    پاسخ : سلام نه متاسفانه
  3. نوروز
    مرحله 15 اون قسمت دو باید چیکار کنم
    پاسخ : تو قسمت انجمن وب سایت مطرح کنید
  4. پوریا
    سلام داداشم ورژن مال من 0.299 ترینر این ورژنو از کجا بگیرم
    پاسخ : سلام در صورت موجود بودن در اسرع وقت میذارم
  5. پوریا
    سلام ممنون از سایتتون ولی من دان کردم ترینرو ولی بلد نیستم باهاش کار کنم نه جونش بی نهایت میشه نه تفنگاش یکشو درست کردم ولی دوش مونده و میشه بگین تو مرحلهی سه ای جی ای یک که بارون میباره باید چیکار کنم همه رو هم کشتم
  6. سجاد
    مرحله ۱۰ای جی ای باید چیکارکنم؟
  7. علیرضا
    اون مرحله ای که میره تو زندان رو باید چیکار کنیم
    پاسخ : سلام علیرضا در بخش انجمن قسمت راهنمایی بازیها برو که به سوالت پاسخ داده بشه.
  8. محمد
    سلام.من دان کردم خوبم کار کرد خیلی ممنون.ولی چه طور مرحله ی سوم ک همه رو میکشم و به قسمت 4 که داخلش 2تامهندس هستند رو نمیدونم چیکارکنم.لطفا بگو و گرنه معنی نداره با ترینر هم
    پاسخ : سلام محمد جان من این بازی رو انجام ندادم
  9. مح
    خواهش میکنم ترینر درست حسابی بگذارید که دیگر هی دانلود نکنیم
  10. ابوالفضل
    ترینر سالم و بدون هیچ مشکلی نداشت

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir