دانلود ترینر بازی اوت لند Outland

http://www.tcgames.ir/

دانلود ترینر بازی اوت لند Outland

ترینر سالم بازی اوت لند Outland که توسط گروه LinGon برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود  به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید. Outland یک بازی کم حجم و دوبعدی می باشد که به تازگی توسط یوبی سافت عرضه شده است . بازی دارای سبک Arcade میباشد.در این بازی شما می بایست با کمک پارکور موانع را پشت سر بگذارید و همچنین می توانید در بازی به آرامی راه رفته و با دشمنان بجنگید.حوادث ناگهانی و غیر منتظره ای نیز در انتظار شما خواهد…

دانلود ترینر بازی اوت لند Outland

ترینر سالم بازی اوت لند Outland که توسط گروه LinGon برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود  به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید. Outland یک بازی کم حجم و دوبعدی می باشد که به تازگی توسط یوبی سافت عرضه شده است . بازی دارای سبک Arcade میباشد.در این بازی شما می بایست با کمک پارکور موانع را پشت سر بگذارید و همچنین می توانید در بازی به آرامی راه رفته و با دشمنان بجنگید.حوادث ناگهانی و غیر منتظره ای نیز در انتظار شما خواهد…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : شرکت کپکام (Capcom) تریلری کامل و جدید از گیم پلی بازی مورد انتظار خود یعنی دویل می کرای 5 | Devil May Cry 5 منتشر کرد اساسا این عنوان یک بازی تک نفره محسوب می شود ولی کارگردان بازی قصد داشت تا بازی را از دید سه شخصیت متفاوت که هر کدام هویت خود را دارند، روایت کند.این عنوان پس از تریلر و ویدیوهای خیره کننده خود قرار است در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷ (۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی) منتشر شود
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود ترینر بازی اوت لند Outland
توضیحات :

ترینر سالم بازی اوت لند Outland که توسط گروه LinGon برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود  به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.

ترینر بازی اوت لند Outland

Outland یک بازی کم حجم و دوبعدی می باشد که به تازگی توسط یوبی سافت عرضه شده است . بازی دارای سبک Arcade میباشد.در این بازی شما می بایست با کمک پارکور موانع را پشت سر بگذارید و همچنین می توانید در بازی به آرامی راه رفته و با دشمنان بجنگید.حوادث ناگهانی و غیر منتظره ای نیز در انتظار شما خواهد بود که شما را غافل گیر می کند.بازی دارای هیجان بالایی می باشد. این بازی را می توان هم سیک بازی های دیگری همچون Shank دانست . وظیفه ی شما نجات دنیا از دست نیروهای شیطانی می باشد . در این بین از مناطق باستانی دیدن خواهید کرد .

 سیستم مورد نیاز بازی :
OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Processor: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB Nvidia GeForce GTX 460/550, AMD Radeon HD 5770
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 650 MB available space

آموزش استفاده از ترينر  LinGon : ترينر را اجرا کنيد و سپس در حال بازي بر روي HOME در صفحه کيبورد کليد کنيد تا ترینر فعال بشه و در آخر بر روي کليد هاي F1 تا F4 کليک کنيد در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کند.

توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينر ها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

نام فايل :
Outland (+4 Trainer) v1.0 LinGon
سايز فايل :
MB 2.43