دانلود ترینر بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

http://www.tcgames.ir/

دانلود ترینر بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما…

دانلود ترینر بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : شرکت کپکام (Capcom) تریلری کامل و جدید از گیم پلی بازی مورد انتظار خود یعنی دویل می کرای 5 | Devil May Cry 5 منتشر کرد اساسا این عنوان یک بازی تک نفره محسوب می شود ولی کارگردان بازی قصد داشت تا بازی را از دید سه شخصیت متفاوت که هر کدام هویت خود را دارند، روایت کند.این عنوان پس از تریلر و ویدیوهای خیره کننده خود قرار است در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷ (۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی) منتشر شود
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود ترینر بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX
توضیحات :

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ترینر بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما کنترل شخصیت مبارز داستان، یعنی Ares را بر عهده خواهید داشت و می توانید از سایر شخصیت های بازی همچون Tarus استفاده کنید تا با دشمنان خود با ماشین های کشنده و تعداد بسیار زیادی از اسلحه ها نبرد کنید. ماموریت شما در این بازی نجات دادن ایستگاه فضایی مینوس می باشد که باید اشخاص اسیر شده در این ایستگاه را نجات دهید و آن ها را آزاد کنید.

حداقل سيستم مورد نياز:
OS: Windows Vista, Windows 7 and Windows 8
Processor: Intel Core™? Duo Processor, AMD Athlon x2 Processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 7600 series, ATI Radeon HD 2400 series
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 1 GB available space
Sound Card: DirectSound compatible (DirectX 9.0c or higher)

 نمایی از ترینر بازی :

آموزش استفاده از ترينر  SKiDROW : ترينر را اجرا کنيد و سپس در حال بازي بر روي کليد هاي F1 تا F2 کليک کنيد در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کند.

توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينر ها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. 

نام فايل :
A.R.E.S. Extinction Agenda EX v1.0 SKiDROW Trainer +2
سايز فايل :
MB 7.30