دانلود ترینر بازی Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon

تــماشــا کنيد

دانلود ترینر بازی Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon

دانلود ترینر بازی Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon

سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست ترینر سالم بازی خشم بیگانه Alien Rage که توسط گروه LinGon با ورژن های v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ترینر بازی Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon

این بازی یک بازی اکشن بوده و بازی گیم پلی خوبی را رونمایی میکند.در این بازی شما باید با ارتش بیگانه مبارزه کنید و آن ها را نابود کنید. بازی در ۱۴ مرحله متفاوت به وقوع میپیوندد و درگیری بر سرنجات حفظ سرزمین خودتان است. ۱۰ نوع سلاح مختلف در این بازی طراحی شده است که بسیار پیشرفته هستند و هرکدام دارای ویژگی های خاصی هستند. سازنده بازی بخوبی توانسته یک بازی اکشن را با داستان تکراری رونمایی کند چراکه بازی هایی در این سبک برای نجات سزرمین های مختلف بسیار هستند و تنها چیزی که میتواند آن ها را از همدیگر متمایز کند درگیری های مهیج و نهایت اکشن بودن یک بازی است. در این بازی شما با ۲۱ نوع دشمن مختلف مواجه میشود, طیف گسترده ای از دشمنان به عنوان پیاده نظام، رزمندگان، پرواز هواپیماهای بدون سرنشین، عنکبوت و … میتواند مورد توجه قرار گیرد. همچنین ۸ باس برای نابودی وجود دارد که بدون شک چالش برانگیزترین قسمت بازی میتواند همین قسمت باشد. موتورگرافیکی بازی بسیار فوق العاده طراحی شده و بازی از افکت ها و نورپردازی و رندر کردن خوبی بهره میبرد.

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP/Vista/Win 7/Win 8
Processor: Intel Dual Core 2,6 GHz or equivalent AMD
Memory: 2 GB RAM
Graphics: GeForce 8800 GT
DirectX: Version 9.0c

سیستم پیشنهادی:
OS: Windows XP/Vista/Win 7/Win 8
Processor: Core 2 Quad 2 GHz or equivalent AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460
DirectX: Version 9.0c

کدهای فعال کننده ترین بازی :
HOME KEY - Trainer Activation
F1 ~ Infinite Health
F2 ~ Add/Increase - Scores
F3 ~ Add/Increase - Perk Points
F4 ~ Infinite Ammo/Alt Ammo
F5 ~ No Reload
F6 ~ Super Speed
F7 ~ One Hit Kill
Teleporter:
Number 8 ~ Store Location
Number 9 ~ Teleport
Number 0 ~ Undo Teleportation

نمایی از ترینر بازی :

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

 کانال تلگرام بخش عضویت در کانال +آموزش با عضویت در کانال تلگرام TCGAMES | دریافت جدیدترین اخبار بازی،تریلر،ترینر،کرک و پوستر بازیها را در گوشی خود داشته باشید 

نام فايل :
Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon
سايز فايل :
MB 3.23

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir