http://up.tcgames.ir/view/741948/sitemap.html دانلود ترینر سالم بازی The Admin | تی سی گیمز

تــماشــا کنيد

دانلود ترینر سالم بازی The Admin

دانلود ترینر سالم بازی The Admin

به تازگی ترینر جدید و سالم بازی The Admin توسط Abolfazl.k منتشر شده است که آن را برای شما آماده دانلود کرده ایم پس برای دانلود و آموزش در ادامه همراه ما باشید. 

ترینر سالم بازی The Admin

بازی رایانه ای The Admin یک بازیدر سبک اکشن ماجراجویی می باشد که از زاویه دوربین سوم شخص روایت می شود ، این بازی در سال 2016 توسط استودیوی بازی سازی Willpowaproject ساخته شده . گیم پلی این بازی به سبک Shoot em up طراحی شده است ، شما وارد مرحله می شوید و با حمله به دل دشمن و استفاده از قدرت ها و سلاح های خود آنها را از میان بر می دارید . در این بازی تعداد بسیار زیادی سلاح و آپگرید وجود دارد که شما در طول بازی می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید

حداقل سیستم مورد نیاز :

OS: Windows 7

Processor: intel G640 / AMD A6-6400 or equivalent

Memory: 2 GB RAM

Graphics: NVidia Geforce GT530 / AMD HD 5570 or equivalent

DirectX: Version 11

Storage: 4 GB available space

سیستم پیشنهادی :

OS: Windows 7

Processor: Intel i3 3220 / AMD A8-7670K

Memory: 4 GB RAM

Graphics: NVidia Geforce GTX750 / AMD R7 250 or equivalent

DirectX: Version 11

Storage: 4 GB available space

 آموزش استفاده از ترينر Abolfazl.k :  ترينر را اجرا کنيد و بدون اینکه ترینر را ببندیت بازی را اجرا کنید ، در حال بازی بروی اعداد 1 تا 3 کلیک کنید تا رمزها فعال شوند در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کنند.

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید در صورت موجود نبودن ترینر با ورژن مورد نظرتون به ما اطلاع بدیت تا در اسرع وقت قرار بدیم.

 آموزش مشخص شدن ورژن بازیها + فیلم آموزش 

نام فايل : The Admin V1.0 (+3 Trainer) Abolfazl.k

حجم فايل : MB 3.20

رمز فايل : www.tcgames.ir

 دانلود DOWNLOAD 

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir