ترینر جدید بازی Space Hulk Ascension | تی سی گیمز

تــماشــا کنيد

دانلود ترینر و رمزهای بازی Space Hulk Ascension

دانلود ترینر و رمزهای بازی Space Hulk Ascension

بازی کامپیوتر Space Hulk Ascension یکی از بازی های سبک استراتژیک و نقش آفرینی است که سایت TCGAMES ترینر جدید و سالم این بازی را که توسط MrAntiFun برای ورژن V1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کرده برای آموزش و دانلود به ادامه مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید 

 ترینر و رمزهای بازی Space Hulk Ascension

بازی کامپیوتر Space Hulk Ascension یکی از بازی های سبک استراتژیک و نقش آفرینی است که توسط Full Control Studios طراحی و ساخته شده و به تازگی توسط کمپانی Full Control برای پلتفرم PC به بازار عرضه شده است . اتفاقات بازی در فضا رخ می دهد , درست جایی که شما برای مبارزه با دشمنان اعزام خواهید شد . در این نسخه که دارای گرافیکی 3 بعدی است , تجربه بازی های کلاسیک را برای شما به ارمغان خواهد آورد . صدا و جلوه های ویژه ، نور پردازی در بازی , وجود انواع سلاح ها , دشمنانی با شخصیت و توانایی های مختلف نقش به سزایی در ایجاد هیجان در بازی دارند

حداقل سیستم مورد نیاز :

OS: Windows 7 

Processor: 2 GHz Dual Core 

Memory: 2 GB RAM 

Graphics: GeForce 400+, AMD Radeon 4000+ 

DirectX: Version 9.0 

Hard Drive: 4 GB available space 

Additional Notes: Dedicated graphics highly recommended

سیستم پیشنهادی :

OS: Windows 7 

Processor: 2.0 GHz Quad Core 

Memory: 4 GB RAM 

Graphics: GeForce 500+, AMD Radeon 5000+ 

DirectX: Version 11 

Hard Drive: 4 GB available space 

Additional Notes: Dedicated graphics highly recommended

 آموزش استفاده از ترينر MrAntiFun ترينر را اجرا کنيد و بدون اینکه ترینر را ببندیت بازی را اجرا کنید ، سپس در حال بازي بروی F1 کلیک کنید تا ترینر فعال شود حال بروی F2 تا F6 کلیک کنید تا رمزها فعال شوند در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کنند.

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

 کانال تلگرام بخش عضویت در کانال +آموزش با عضویت در کانال تلگرام TCGAMES | دریافت جدیدترین اخبار بازی،تریلر،ترینر،کرک و پوستر بازیها را در گوشی خود داشته باشید 

 نام فايل :
 Space Hulk Ascension V1.3.1 Trainer +5 MrAntiFun
سايز فايل :
MB 3.50
رمز فايل : 
   www.tcgames.ir   

دانلود DOWNLOAD  

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir