دانلود ترینر و کدهای تقلب بازی History Legends of War

http://www.tcgames.ir/

دانلود ترینر و کدهای تقلب بازی History Legends of War

دانلود ترینر History Legends of War - Patton که توسط گروه MrAntiFun با ورژن v1.0 از این بازی را منتشر کرده را برایتان آماده دانلود کردیم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   بازی زیبای History Legends of War در استودیو بازیسازی Enigma ساخته شده است. یک بازی استراتژیکی خوب برای کنسول ها می باشد که کمبود این سبک رو در کنسول ها جبران میکند. موضوع این بازی باز بر میگردد به جنگ جهانی دوم که سوژه اکثر بازی های استراتژیکی می باشد. در این بازی شما میتوانید…

دانلود ترینر و کدهای تقلب بازی History Legends of War

دانلود ترینر History Legends of War - Patton که توسط گروه MrAntiFun با ورژن v1.0 از این بازی را منتشر کرده را برایتان آماده دانلود کردیم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   بازی زیبای History Legends of War در استودیو بازیسازی Enigma ساخته شده است. یک بازی استراتژیکی خوب برای کنسول ها می باشد که کمبود این سبک رو در کنسول ها جبران میکند. موضوع این بازی باز بر میگردد به جنگ جهانی دوم که سوژه اکثر بازی های استراتژیکی می باشد. در این بازی شما میتوانید…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : شرکت کپکام (Capcom) تریلری کامل و جدید از گیم پلی بازی مورد انتظار خود یعنی دویل می کرای 5 | Devil May Cry 5 منتشر کرد اساسا این عنوان یک بازی تک نفره محسوب می شود ولی کارگردان بازی قصد داشت تا بازی را از دید سه شخصیت متفاوت که هر کدام هویت خود را دارند، روایت کند.این عنوان پس از تریلر و ویدیوهای خیره کننده خود قرار است در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷ (۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی) منتشر شود
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
توضیحات :

دانلود ترینر History Legends of War - Patton که توسط گروه MrAntiFun با ورژن v1.0 از این بازی را منتشر کرده را برایتان آماده دانلود کردیم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ترینر و کدهای تقلب بازی History Legends of War

بازی زیبای History Legends of War در استودیو بازیسازی Enigma ساخته شده است. یک بازی استراتژیکی خوب برای کنسول ها می باشد که کمبود این سبک رو در کنسول ها جبران میکند. موضوع این بازی باز بر میگردد به جنگ جهانی دوم که سوژه اکثر بازی های استراتژیکی می باشد. در این بازی شما میتوانید کنترل تک تک نیروهای خود را داشته باشید و ان ها را برای پیروزی در جنگ هدایت کنید. History Legends of War 2014 : افسانه یک جنگ تنها یک بازی نیست.داستان و روایت مردانیست که در جنگ جهانی دوم جانشان را برای دفاع از مرز و بومشان دادند.Maximum Family Games تقدیم میکند.یک بازی استراتژیک زیبا و حماسی از جنگ جهانی دوم زمانی که غرب اروپا درگیر جنگ وحشتناکی شده بود و در آستانه ویرانی قرار داشت.نبرد شما از سواحل بلژیک تا فرانسه ادامه خواهد داشت و باید با مهارت و استراتژیک مناسب خود تیم و گروهتان بر دشمن غلبه کنید و پیروز شوید و زمینها را آزاد کنید.گرافیک بازی بسیار عالیست و نوید یک بازی استراتژیکی زیبا را میدهد.

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP / Vista / 7
Processor: Intel Pentium IV at 2.0 GHz or similar AMD Athlon
Memory: 2 GB RAM
Graphics card: Compatible DirectX 9.0c with shader 3.0 support (NVidia 6200 / ATI X1300 or greater)
DirectX: 9.0c
Hard Drive: 4.5 GB free space
Sound card: Compatible DirectX 9.0c
Resolutions: 4:3 1024×768 up to 16:9 1280×720

 نکته : این ترینر فقط برای ورژن History - Legends of War V1.00 +6 MrAntiFun بازی قابل اجراست در صورت عمل نکردن ترینر اشکال از ترینر نیست لطفا ترینر مخصوص با ورژن خود را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید.

نام فايل :
 History Legends of War - Patton (+6 Trainer) MrAntiFun
سايز فايل :
2.47 MB
رمز فايل :
      www.tcgames.rozfa.com

دانلود از پیکو فایلدانلود از پيکو فايل