http://up.tcgames.ir/view/741948/sitemap.html دانلود ترینر جدید بازی Iesabel | تی سی گیمز

تــماشــا کنيد

دانلود ترینر و کدهای تقلب بازی Iesabel

دانلود ترینر و کدهای تقلب بازی Iesabel

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی شاهزاده ی افسون شده Iesabel که توسط LINGON و MrAntiFun منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم پس برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.

ترینر و کدهای تقلب بازی Iesabel

شاهزاده ی افسون شده Iesabel : در سرزمین های بسیار دور در جنوبی ترین نقطه ی جهان ،در شهر مقدس Yeroh یک شاهزاده خانم زیبا افسون شده بود ! او تمام عقل خود را از دست داده است .از آن رمان به بعد ایزابل یک قلب سرد و تاریک و یخ زده دارد. این ابتدای ماجرا است.کشت و کشتار در یک روستای دور افتاده کم کم آغاز می شود… بازی اکشن(به انگلیسی: Action Game) سبکی در بازی رایانه‌ای اطلاق می‌شود که روش اصلی پیشروی در بازی از طریق فعالیت‌های فیزیکی شخصیت بازی باشد و بیشتر بر پایه زد و خورد با سلاح‌های سرد و گرم یا مشت و لگد طراحی شده‌اند. دویدن و جست‌وخیز از یک سو به سوی دیگر، رفتن به مکان‌های ناشناخته و کشف اسرار پشت درهای بسته، زد و خوردهای مهیج و گهگاه نفس‌گیر، همه و همه از ویژگی‌های بارز این سبک بازی‌ها محسوب می‌شوند و خود زیر گروه‌هایی همچون بازی مبارزه‌ای، تیراندازی اول شخص، تیراندازی سوم شخص، بازی‌اکشن دوبعدی، بازی‌اکشن سه‌بعدی، بازی اکشن-ماجراجویی، بازی‌اکشن کمدی، بازی‌اکشن سه‌بعدی از دید سوم شخص و پلتفرمر تقسیم می‌شود. در این‌گونه بازی‌ها غالبا شخصی در بازی قرار دارد و با روش‌های مختلف با دشمنان مبارزه می‌کند و در انتهای مرحله با غولآخر که قویتر از دیگر دشمنان است روبه‌رو می‌شود و بعد از کشتن غول به مرحله بعدی می‌رود.از تم‌های اصلی این بازی‌ها وجود جان(یا سلامتی) است به نحوی که با اتمام آن شخص می‌میرد

کدهای فعال کننده ترینر بازی :
HOME KEY - Trainer Activation
F1 ~ Infinite HP - Health
F2 ~ Infinite SP
F3 ~ Infinite Stamina
F4 ~ Add Gold
F5 ~ Add EXP/Points
F6 ~ Infinite Blood/Mana/Etc
F7 ~ Instant Cooldown

نمایی از ترینر بازی :

  آموزش استفاده از ترينر LinGon : ترينر را اجرا کنيد و بدون اینکه ترینر را ببندیت بازی را اجرا کنید ، در حال بازی بروی کلمه HOME در صفحه کیبورد کلیک کنید تا ترینر فعال شود حال بروی F1 تا F7 کلیک کنید تا رمزها فعال شوند در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کنند.

  آموزش استفاده از ترينر MrAntiFun : ترينر را اجرا کنيد و بدون اینکه ترینر را ببندیت بازی را اجرا کنید ، در حال بازی بروی F1 تا F6 کلیک کنید تا رمزها فعال شوند در صورت صحيح وارد کردن رمزها عمل مي کنند.

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

 نام فايل :
 IESABEL V1.0 TRAINER +14 LINGON
سايز فايل :
MB 2.80
رمز فايل : 
   www.tcgames.rozfa.com   

دانلود DOWNLOAD 

 نام فايل :
 Iesabel v3.0 (+6 Trainer) MrAntiFun
سايز فايل :
MB 3.37
رمز فايل : 
   www.tcgames.ir   

دانلود DOWNLOAD 

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir