دانلود ترینر جدید بازی Worms Clan Wars | تی سی گیمز

http://www.tcgames.ir/

دانلود ترینر جدید بازی Worms Clan Wars | تی سی گیمز

درود دوستان در این پست کرک سالم بازی کرم ها جنگ های قبیله ای Worms Clan Wars ورژن v1 که توسط گروه MrAntiFun منتشر شده را آماده دانلود کردیم پس برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.     نسخه جدید بازی بسیار محبوب و دوست داشتنی کرم ها با نام "نبردهای قبیله ای" را شاید بتوان به عنوان عظیم ترین و بهترین نسخه از سری بازی های با این اسم تا به امروز دانست. کرم های بیشتر، فضای بازی گسترده تر، آب های دینامیکی بیشتر، سلاح های اضافه تر و قابلیت های…

دانلود ترینر جدید بازی Worms Clan Wars | تی سی گیمز

درود دوستان در این پست کرک سالم بازی کرم ها جنگ های قبیله ای Worms Clan Wars ورژن v1 که توسط گروه MrAntiFun منتشر شده را آماده دانلود کردیم پس برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.     نسخه جدید بازی بسیار محبوب و دوست داشتنی کرم ها با نام "نبردهای قبیله ای" را شاید بتوان به عنوان عظیم ترین و بهترین نسخه از سری بازی های با این اسم تا به امروز دانست. کرم های بیشتر، فضای بازی گسترده تر، آب های دینامیکی بیشتر، سلاح های اضافه تر و قابلیت های…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : شرکت کپکام (Capcom) تریلری کامل و جدید از گیم پلی بازی مورد انتظار خود یعنی دویل می کرای 5 | Devil May Cry 5 منتشر کرد اساسا این عنوان یک بازی تک نفره محسوب می شود ولی کارگردان بازی قصد داشت تا بازی را از دید سه شخصیت متفاوت که هر کدام هویت خود را دارند، روایت کند.این عنوان پس از تریلر و ویدیوهای خیره کننده خود قرار است در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷ (۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی) منتشر شود
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود رایگان ترینر بازی کرم ها جنگ های قبیله ای 2013 Worms Clan Wars
توضیحات :

درود دوستان در این پست کرک سالم بازی کرم ها جنگ های قبیله ای Worms Clan Wars ورژن v1 که توسط گروه MrAntiFun منتشر شده را آماده دانلود کردیم پس برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.

دانلود کرک سالم بازی Worms Clan Wars نسخه FTL

نسخه جدید بازی بسیار محبوب و دوست داشتنی کرم ها با نام "نبردهای قبیله ای" را شاید بتوان به عنوان عظیم ترین و بهترین نسخه از سری بازی های با این اسم تا به امروز دانست. کرم های بیشتر، فضای بازی گسترده تر، آب های دینامیکی بیشتر، سلاح های اضافه تر و قابلیت های شخصی سازی آیتم هایی که بیش از پیش شده اند در این نسخه به چشم می خورد. بازی نبردهای قبیله ای به منظور استفاده ی کامل از سخت افزارهای نسل جدید کامپیوترها ساخته شده است. این بازی از فضای ۳بعدی بصری (با وجود دارا بودن فضای ۲بعدی کلاسیک) همراه با جلوه های نورپردازی جدید، ویژگی های جدید کمک رسانی به گیمرها در بازخوردهای گروهی، افزونه های مهیج به بخش تک نفره ی بازی، و هرچیزی که از این بازی انتظار دارید بهره می برد.

حداقل سیستم مورد نیاز:

OS: Windows XP
Processor: Dual Core CPU
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 8600 GT, ATI Radeon HD4650, Intel HD3000

آموزش استفاده از ترینر  MrAntiFun : بعد از اتمام فایل دانلود شده فایل مورد نظر از حالت فشرده دربیاورید و اکنون با باز کردن ترینر و اجرا کردن بازی در در هنگام بازی بر روی کلیدهای F1 فشار دهید حالا کدهای مورد نظر شما فعال شده اند.

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید. 

 نام فايل :
 Worms Clan Wars Trainer +1 V1.0 MrAntiFun
سايز فايل :
MB 4.40
رمز فايل : 
   www.tcgames.ir   

دانلود DOWNLOAD