دانلود سیو کامل بازی فارکرای Far Cry 3

http://www.tcgames.ir/

دانلود سیو کامل بازی فارکرای Far Cry 3

 سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست سیو کامل و 100% بازی فارکرای Far Cry 3 را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.         فارکرای ۳ همانند نسخه های پیشین دارای یک محیط OpenWorld است.به گفته ی سازندگان ، محیط این بازی ۱۰ برابر از محیط فارکرای ۲ بزرگتر است.محیط بازی از تپه ها و صخره های سنگی ، بوته ها و درخت های سرسبز تشکیل شده که در حین انجام بازی ، استفاده های فراوانی از آنها خواهید برد به خصوص برای موارد و روند مخفی کاری.بعبارتی روند…

دانلود سیو کامل بازی فارکرای Far Cry 3

 سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست سیو کامل و 100% بازی فارکرای Far Cry 3 را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.         فارکرای ۳ همانند نسخه های پیشین دارای یک محیط OpenWorld است.به گفته ی سازندگان ، محیط این بازی ۱۰ برابر از محیط فارکرای ۲ بزرگتر است.محیط بازی از تپه ها و صخره های سنگی ، بوته ها و درخت های سرسبز تشکیل شده که در حین انجام بازی ، استفاده های فراوانی از آنها خواهید برد به خصوص برای موارد و روند مخفی کاری.بعبارتی روند…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : امروز استودیوی نیو ورلد (New World) پس از ماه ها تجربه نسخه آزمایشی بازی Insurgency Sandstorm Lands برای دوستداران بازیهای اول شخص قرار است این عنوان در سال ۲۰۱۹ میلادی برای کنسول های نسل هشتمی منتشر شود این در حالی است که این بازی هم اکنون در دسترس بازی بازان پلتفرم رایانه های شخصی می باشد.
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود سیو کامل بازی فارکرای Far Cry 3
توضیحات :

 سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست سیو کامل و 100% بازی فارکرای Far Cry 3 را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

فارکرای ۳ همانند نسخه های پیشین دارای یک محیط OpenWorld است.به گفته ی سازندگان ، محیط این بازی ۱۰ برابر از محیط فارکرای ۲ بزرگتر است.محیط بازی از تپه ها و صخره های سنگی ، بوته ها و درخت های سرسبز تشکیل شده که در حین انجام بازی ، استفاده های فراوانی از آنها خواهید برد به خصوص برای موارد و روند مخفی کاری.بعبارتی روند گیم پلی بازی بر محوریت محیط تعریف می شوند.همانطور که گفته شد بازی در سبک دنیای باز است و محیطی بزرگ که ماموریت های اصلی و فرعی در آن انجام می پذیرد.برای انجام این ماموریت ها و گشت و گذار در جزیره ، خودرو هایی تعبیه شده که نسبت به نسخه ی قبل متنوع تر شده اند.همچنین برای گذر از رودخانه ی موجود در این جزیره ، می توانید از قایق استفاده کنید.همه چیز برای پیاده کردن یک openworld خوب آماده است.اما گیم پلی بازی که در سبک اول شخص شوتر قرار گرفته ، مشابه به سیاق ندای وظیفه است.فارکرای ۳ دارای قابلیت Crouch نیز می باشد که به لطف آن و بااستفاده از محیط بازی ، می توانید مخفی کاری را اعمال کنید.در بازی از سلاح های متنوعی استفاده خواهید کرد.همچنین سلاح سرد هم در بازی وجود دارد.به گفته ی سازندگان ، با وفور تیر برای سلاح گرم روبرو نیستید و برای این کار باید در محیط بازی گشت بزنید و ماموریت های فرعی را انجام دهید.اما قابلیت جالب توجهی که در FARCRY 3 وجود دارد ، Takedown است که چه درحالت ایستاده و چه در حالت نشسته ، انجام آن ممکن است.در کل برای اتمام مرحله بایست اندیشه ای مضاعف نسبت به سایر FPS ها داشته باشید.با رعایت این مسئله ، می توان بطورکلی این نتیجه را گرفت که گیم پلی این بازی چیزی بین مخفی کاری و شوتر محض است.چیزی که گیمر های نسل هفتم ، به آن علاقه ی مضاعفی در مقایسه با سایر سبک ها نشان داده اند.

سیستم استاندارد جهت اجرای بازی : 

OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8

CPU : Intel Core i3-530 or AMD Phenom II X2 565 or better

RAM: 6 GB

Hard Disk Space: 12 GB of free hard disk space

Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher

DirectX®: DirectX 9.0

Far Cry 3 Supported Video Cards : s

ATI Radeon HD 2900 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series

Nvidia GeForce GTX 8800 / GTX 9000 / GT 200 / GT 400 / GT 500 / GT 600 series

 آموزش قرار دادن سیو بازی Far Cry 3 : فایل زیر دانلود کرده و آن از حالت زیپ فشرده خارج کنید و محتوای داخل پوشه مورد نظر خود را در مسیر اعلام شده کپی کنید.

شما برای اجرای سیو بازیتان باید تمام محتوای فایل های موجود در پوشه (خارج شده از حالت فشرده) را در مسیر زیر کپی کنید دقت کنید که فایل های رو دقیقا در مسیر گفته شده و بدون اضافه کردن حرف یا پوشه ای انتقال بدیت.

*نکته : [username] همان نام کامپیوتر شماست.

تمامی فایل ها موجود در پوشه را در مسیر زیر کپی کنید.

لطفا قبل از انتقال و کپی کردن از پوشه سیو خود بکاپ بگیرید تا در صورت هر گونه مشکل فایل های سیو اصلی خود را جایگزین کنید.

قرار دادن ۳ فایل در مسیر: C:*ProgramData*Orbit*46

قرار دادن gameprofile.xml در مسیر: C:*Users*username*Documents*My Games*Far Cry

دانلود ترینر و کرک های این بازی :

1. دانلود کرک نهایی بازی Far Cry 3

2. دانلود ترینرهای جدید بازی Far Cry 3

نام فايل : PC Far Cry 3 SaveGame 100%

حجم فايل : KB 120

رمز فايل :  www.tcgames.rozfa.com

 دانلود DOWNLOAD