http://up.tcgames.ir/view/741948/sitemap.html دانلود سیو کامل بازی Rayman Legends

تــماشــا کنيد

دانلود سیو کامل بازی Rayman Legends

دانلود سیو کامل بازی Rayman Legends

 سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست سیو کامل و 100% بازی ریمن لجندز Rayman Legends را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ریمن دارای ژانر پلتفورم و به صورت دو بعدی و اکشن است.با اینکه Rayman Origins در نگاه اول یک بازی خسته کننده و کودکانه به نظر می آمد،اما پس از انجام دادن می فهمیدیم که وجود یک همچین بازی شادی میان این همه شوتر خشن نعمت است!چند وقت پیش بازی ای با عنوان Rayman Jungle Run برای IOS و Android منتشر شده بود که کمی با سبک اصلی بازی فاصله داشت.اما سری ریمن،دارای سبک های مختلفی است.برای مثال،عنوان Origins را در نظر می گیریم.در ابتدای بازی مانند همیشه کارکتر احمق ما در سمت چپ ظاهر می شد.در صفحه تعدادی Orb زرد رنگ بود که با جمع آوری آن ها امتیاز کسب می کردیم.همانطور که دیدیم،ریمن در ابتدا قابلیت مشت زدن را نداشت و به مرور زمان کسب کرد.وظیفه ی ما در هر مرحله نجات دادن موجوداتی صورتی رنگ به نام Electoons بود.در نسخه ی Legends نیز شاهد این فعالیت ها برای به پایان رساندن مراحل هستیم.ولی به مرور زمان مراحلی مانند پرواز کردن و جت سواری نیز در بازی وجود داشتند.در این نسخه می توانید کنترل چندین شخصیت مختلف شامل دو تینزی،خود ریمن،گلوباکس و شخصیتی مونثی به نام باربارا را به عهده بگیرید.شخصیت باربارا در نسخه ی قبل حضور داشت و کسی بود که قابلیت مشت زدن را به ریمن اعطا کرد.اگر در بازی پیشرفت کنید،رنگ ها و مدل های جدیدی از هر کارکتر برای شما باز می شود.حتی قابلیت جدید بازی نیز این امکان را می دهد تا برای کارکتر لباس بخریم!لازم به ذکر است که هر کدام از این شخصیت ها قدرت خاصی دارند که به بیان آن ها می پردازیم:
۱-Rayman:می تواند سریع بدود،سریع مشت بزند و بلند بپرد.این کارکتر ایده آل ترین کارکتر سری ریمن است.
۲-Globox:دوست چاق و آبی رنگ ریمن که کند ترین اما قدرتمندترین کارکتر بازی محسوب می شود.
۳-Teensies:جادوگر های کوتوله که با قدرت باد دشمنان را نابود می کنند.
جالب تر از همه بخش Co-op بازی است،اینبار پلیر دوم فقط فعالیت هایی مانند شما را انجام نمی دهد،بلکه در قالب موجود دیگری ظاهر می شود.در نسخه ی Wii U و PS Vita می توان به خوبی از بخش تاچ پد آن ها استفاده کرد.برای مثال قلقلک دادن یک باس توسط دوستتان برای اینکه کارتان آسان تر شود،بسیار هیجان انگیز است.جالب اینجاست که در بازی محیط های مخفی زیادی وجود دارد که در هرکدام از آنها مینی گیم هایی انتظار شما را می کشد!در بازی تمامی فعالیت های قدیمی ریمن از ابتدا باز است،اما یوبیسافت وعده ی تاکتیک های بیشتری را داده!بازی دارای بیش از ۱۰۰ مرحله ی غیر تکراری و با محیط ها و باس های جذاب می باشد که این امر باعث دلنشین شدن Rayman Legends می شود.

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP SP3 or Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Pentium IV @ 3.0 GHz or AMD Athlon64 3000 + @ 1.8 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 6800GT or AMD Radeon X1950 Pro (256MB VRAM with Shader Model 3.0 or higher)
Hard Drive: 6 GB available space

سیستم پیشنهادی:
OS: Windows XP SP3 or Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+@ 2 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 9600GT or higher, AMD Radeon HD3850 or higher (512MB VRAM with Shader Model 4.0)
Hard Drive: 6 GB available space

 آموزش قرار دادن سیو بازی Rayman Legends : فایل زیر دانلود کرده و آن از حالت زیپ فشرده خارج کنید و پوشه  مورد نظر را در مسیر  بازی کپی کنید.

نام فايل :
Rayman Legends Save Game
سايز فايل :
KB 11

Rayman Legends Save Game
سايز فايل :
KB 8

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

  1. amir
    سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم تی سی گیمز
    سایتتان بسیار خوب است و من لذت کامل میبرم چـــــــــــون فایل هایتان سالم و صحیح است همینطور این سیو که بسیار کامل بود و من لذت بردم
    به فعالیتتان ادامه دهید چون من هرچه میگذرد بیشتر به سایت شما اعتماد پیدا میکنم و آن را به آشنایان خود معرفی میکنم
    بدرود
    پاسخ : ممنونم نظر لطفتون رو میرسونه خوشحال هستیم که در این مدت توانستیم اعتماد شما کاربران خوب رو جلب کردیم به امید دیداری دوباره

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir