دانلود کرک اسکیدرو بازی Call of Duty Black Ops 2

تــماشــا کنيد

دانلود کرک اسکیدرو بازی Call of Duty Black Ops 2

دانلود کرک اسکیدرو بازی Call of Duty Black Ops 2

دورود به دوستای خوبم، در این پست کرک سالم و تست شده بازی Call of Duty Black Ops 2 که توسط گروه اسکیدرو SKiDROW با ورژن V1.3 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.

کرک اسکیدرو بازی Call of Duty Black Ops 2

Call Of Duty Black Ops 2 بالاخره نسخه جدید بازی محبوب ندای وظیفه بلک اپس ۲ - Call of Duty Black Ops 2 منتشر شد. داستان بازی دقیقا پس از بلک اپس روایت می شود. داستان بازی که در دنیای آینده شکل گرفته است، بازیکنان را وارد یک جنگ عظیم می کند، جایی که آنها باید یکه و تنها مراحل بازی را طی کنند و خط داستان بازی که بسیار زیبا و متعدد است را دنبال کنند. بخش بازی چند نفره Call of Duty: Black Ops II که دوباره سازی شده است، جایی است که بازیکنان می توانند جدیدترین سلاح های مربوط به سال ۲۰۵۵ را در آن تست کنند.
در این شماره از فن آوری های پیشرفته درون بازی استفاده شده ! که عبارت اند از هواپیماهای بدون سرنشین و ربات. داستان بازی بین جنگ سرد اول در سال ۱۹۸۰ و جنگ سرد دوم در سال ۲۰۵۵ است. بازی Black Ops 2 خط داستانی متفاوتی دارد و از سلاح های با فن آوری پیشرفته مثل روبات ها و هواپیما های جاسوسی بدون سرنشین و …
با مد جدید Strike Force می توانید تیم رو هدایت کنید و این مد در مرحله ی دوم در سنگاپور به شما امکان می دهد تیم تان رو از بالا هدایت کنید (توسط هواپیما ها و سنسور ها ) شما توانایی ان را دارید که بازی را به عنوان فرمانده به پایان برسانید. یا نقش یک تیرانداز را داشته باشید که روی زمین دراز کشیده و منتظر است یا یک هواپیمای بدون سرنشین ۴ rotor را هدایت کنید و از بالای سر دشمنان را از پای در بیاورید همچنین سوار بر روباتهای بزرگ شده .نبردها به صورت real-time است و گیم پلی نیز روان هست.
قابلیت سویچ کردن و تعویض هم در بازی است شما می توانید سربازی را انتخاب کنید که وسط خط اتش است و با سرباز دیگر از سوی دیگر به دشمن حمله کرده .قدرت ان را دارید که به عنوان فرمانده دستور حمله هوایی و پرتاب بمب را دهید و با هواپیماهای بدون سرنشین تماس گرفته و تعادل را بین نیروهای خود برقرار سازید.

سیستم مورد نیاز:
OS: Windows Vista SP2 or Windows 7
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

 آموزش کرک بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل پوشه را در محل نصب بازی کپی کنید.

  توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است کرک ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از کرک ها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد. 

 آموزش مشخص شدن ورژن بازیها + فیلم آموزش 

 مشکلات متداول بازی ها 

نام فايل :
CALL OF DUTY BO2 V1.3 SKiDROW
سايز فايل :
MB 10.8

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir