http://up.tcgames.ir/view/741948/sitemap.html دانلود کرک بازی Legend of Grimrock 2 نسخه Codex

تــماشــا کنيد

دانلود کرک بازی Legend of Grimrock 2 نسخه Codex

دانلود کرک بازی Legend of Grimrock 2 نسخه Codex

سلام دوستای خوبم در این پست براتون کرک سالم بازي Legend of Grimrock 2 که توسط گروه Codex برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

کرک بازی Legend of Grimrock 2 نسخه Codex

بالاخره بازی Legend of Grimrock 2 برای PC منتشر شد. این بازی دارای سبک نقش آفرینی یا همان Role Playing میباشد و توسط شرکت Almost Human Games ساخته شده است. شما در این بازی مانند دیگر بازی های نقش آفرینی شما بایک محیط بزرگ و پر رمز و راز روبرو هستید. داستان بازی از این قرار است که در سال های قدیم دنیا طلسم شده است و شما باید برای رفع این طلسم نجات جان خود در مقابل غول های بسیار بزرگ و موجودات خطرناک زیادی بجنگید. محیط بازی بسیار بزرگ بوده و تقریبا میتوان گفت برای دیدن و گشتن در تمام نقاط آن باید مقدار زیادی از وقت خود را برای این کار اختصاص دهید. نقشه ی بازی از زیرزمین های بسیار مخوف و تا جنگل های سوت و کور و مناطق یخ زده نیز پراکنده است و هرکدام از این نقاط دشمنان ، خطرهای جانی برای شما ، مکان های مختصبه خود ، حیوانات اهل مناطق و سلاح های متفاوت و بسیاری از مواردی دیگر که واقعا زیاد هستند و نمیشود آن را در یک مطلب جا داد. در بازی قابلیت آپگرید وجود دارد شما میتوانید ، Level خود را ارتقا دهید و مهارت های خاص خود را افزایش دهید. سیستم مبارزات بازی بسیار پیچیده میباشد و شما از جادو تا استفاده از سلاح های خاص میتوانید ، دشمنان خود را از پا در بیاورید. در بازی جادوهایی خاصی که بهترین و کاربردی ترین آن ها جادوی یخ و آتش میباشد که باس های بازی را در یک لحظه به طور کامل از بین میبرد. در Legend of Grimrock 2 برا خلاف نسخه ی 1 تعداد سلاح های قابل استفاده بسیار بالا رفته و شما از سپر گرفته تا شمشیرهای بسیار بلند میتوانید ، Boss های بازی ریشه کن کنید. گرافیک بازی Legend of Grimrock 2 بسیار بالاتر از اولین نسخه ی خود میباشد و واقعا نیز زیبا کار شده است. هنگام بازتاب نور از لای درختان واقعا شما حس میکنید ، که واقعیت را جلوی چشمان خود دارید.

حداقل سیستم مورد نیاز بازی :
ویندوز : Windows XP
پردازنده : Dual Core 2.33 GHz Intel or 3.0 GHz AMD
گرافیک : Geforce GTX 8800, AMD Radeon 4850 or Intel HD Graphics 5200 or better
آداپتور گرافیکی : Directx v9.0c
رم مورد نیاز : 2GB Ram
هاردیسک لازم : 3GB availeble Hardisk

سیستم پیشنهادی برای بازی :
ویندوز : Windows 7
پردازنده : Quad Core 2.66 Ghz Intel or 3.2 GHz AMD
گرافیک : Geforce GTX 660 Ti or AMD Radeon 6850 or better
آداپتور گرافیکی : Directx v9.0c
رم مورد نیاز : 4GB Ram
هاردیسک لازم : 3GB availeble Hardisk

آموزش کرک کردن بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل آن را در محل نصب بازی کپی کنید.

نام فايل :
Legend of Grimrock 2 v1.0 Codex
سايز فايل :
 KB 304

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و بعد روي گزينه خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

نظرت در مورد اين مطالب چيه؟

قوانين مهم بخش نظرات :

- نظرات اسپم و تکراري تاييد نخواهند شد.

- نظرات شما ممکن است بدون پاسخ تاييد شوند و در اين صورت بايد منتظر ارسال پاسخ از طرف کاربران باشيد.

- فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.

- هنگام پرسيدن سوال يا فيد بک لطفا اسم بازي و نوع مشکلتون خود را ذکر نماييد در غير اين صورت ديدگاه تاييد نخواهد شد.

- نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.

- لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

- بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است..

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
skinak.ir