دانلود کرک بازی Red Faction Guerrilla

http://www.tcgames.ir/

دانلود کرک بازی Red Faction Guerrilla

دورودبه کاربران تی سی گیمز کرک سالم و معتبر بازی Red Faction Guerrilla که توسط گروه Prophet برای ورژن v1.1 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.         Red Faction Guerrilla : چريکي اجازه مي دهد تا بازيکن به نقش جنگنده هراس با جنبش جناح قرمز تازه تاسيس مجدد آنها نبرد براي آزادي از نيروي زمين دفاع سرکوبگر. جناح سرخ: چريکي محدوديت مبتني بر نابودي بازي بازي با بزرگ جهان باز، سريع گام چريکي…

دانلود کرک بازی Red Faction Guerrilla

دورودبه کاربران تی سی گیمز کرک سالم و معتبر بازی Red Faction Guerrilla که توسط گروه Prophet برای ورژن v1.1 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.         Red Faction Guerrilla : چريکي اجازه مي دهد تا بازيکن به نقش جنگنده هراس با جنبش جناح قرمز تازه تاسيس مجدد آنها نبرد براي آزادي از نيروي زمين دفاع سرکوبگر. جناح سرخ: چريکي محدوديت مبتني بر نابودي بازي بازي با بزرگ جهان باز، سريع گام چريکي…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : امروز استودیوی نیو ورلد (New World) پس از ماه ها تجربه نسخه آزمایشی بازی Insurgency Sandstorm Lands برای دوستداران بازیهای اول شخص قرار است این عنوان در سال ۲۰۱۹ میلادی برای کنسول های نسل هشتمی منتشر شود این در حالی است که این بازی هم اکنون در دسترس بازی بازان پلتفرم رایانه های شخصی می باشد.
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود کرک بازی Red Faction Guerrilla
توضیحات :

دورودبه کاربران تی سی گیمز کرک سالم و معتبر بازی Red Faction Guerrilla که توسط گروه Prophet برای ورژن v1.1 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.

کرک بازی Red Faction Guerrilla

Red Faction Guerrilla : چريکي اجازه مي دهد تا بازيکن به نقش جنگنده هراس با جنبش جناح قرمز تازه تاسيس مجدد آنها نبرد براي آزادي از نيروي زمين دفاع سرکوبگر. جناح سرخ: چريکي محدوديت مبتني بر نابودي بازي بازي با بزرگ جهان باز، سريع گام چريکي سبک مبارزه و واقعي فيزيک مبتني بر تخريب دوباره تعريف مي کند.

ويژگي هاي کليدي
باز چريکي جهان جنگ شما تصميم مي گيريد که, که از کجا و چگونه به نبرد. استفاده از تاکتيک هاي پارتيزاني سلاح هاي بداهه و وسايل نقليه تغيير به حملات هراس در اهداف EDF. راه اندازي حملات بر اساس سبک گيم پلي خود را، در ماموريت در هر سفارش شما را انتخاب کنيد، و يا درگير در فعاليت هاي مخرب به تضعيف EDF گرفتن بر روي مريخ است.
تخريب تخريب استفاده استراتژيک براي خود مزيت تاکتيکي است که تنظيمات کمين يا انفجار واکنش زنجيره اي به حمله به پايگاه دشمن و براي هميشه تغيير محيط بازي. اهرم به طور کامل پويا فيزيک مبتني بر تخريب بداهه در پرواز: ضربه سوراخ در ديوار يا کف به مجموعه اي کمين يا فرار، از يک راه پله براي جلوگيري از تعقيب خود را، و يا وسايل نقليه از طريق ديواره هاي دميده کردن درايو.
تکامل & اورژانس گيم پلي حک کردن مسير خود را از طريق چشم انداز هميشه در حال تغيير به عنوان شما را تاکتيک مبارزه با – اختلاط سبک گيم پلي، وسايل نقليه، بداهه سلاح و مواد منفجره به شکست EDF.
حماسه sci-fi حجم کشف بزرگ، بي رحم مريخي مناظر از پاسگاه معدن متروک پارکر به gleaming EDF شهر پايتخت Eos تنظيم; سپس از طريق محيط هاي باز جهان به طور کامل انهدام پذير swarming با نيروهاي EDF مبارزان نهضت مقاومت جناح قرمز و مهاجران فاشيست اشک گرفتار در آتش متقابل.
چند نفره مبارزه با هيچ جايي براي پنهان کردن هنگامي که مهارت هاي جنگ هاي چريکي خود را به آزمون در انواع حالت هاي مبارزه با چند نفره بسيار مخرب قرار دارد.

حداقل سيستم مورد نياز :
OS: Windows Vista®/XP/7/8
Processor: 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)
Hard Drive: 15 GB free hard drive space

سيستم پيشنهادي :
OS: Windows 7/8 for DirectX® ??
Processor: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 256 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850)
Hard Drive: 15 GB free hard drive space

آموزش کرک کردن بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل آن را در محل نصب بازی کپی کنید.

توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است کرک ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از کرک ها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

 مشکلات متداول بازی ها

 کانال تلگرام بخش عضویت در کانال +آموزش با عضویت در کانال تلگرام TCGAMES | دریافت جدیدترین اخبار بازی،تریلر،ترینر،کرک و پوستر بازیها را در گوشی خود داشته باشید 

 نام فايل :
Red Faction Guerrilla Steam v1.1 Prophet
سايز فايل :
MB 4.81
رمز فايل :
      www.tcgames.rozfa.com
دانلود DOWNLOAD