دانلود کرک بازی Ziggurat

http://www.tcgames.ir/

دانلود کرک بازی Ziggurat

کرک سالم بازی زيگورات Ziggurat که توسط گروه Postmortem برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید. بازي Ziggurat در سبک اکشن , نقش آفريني مي باشد که توسط استوديو Milkstone Studios ساخته شده است و براي PC منتشر شده است . شما در بازي نقش يک جادوگر تازه کار را بر عهده داريد و بايد خود را براي يک ماجراجويي خاطره انگيز همراه با مشکلات و سختي هاي فراوان آماده کنيد تا توانايي هاي خود…

دانلود کرک بازی Ziggurat

کرک سالم بازی زيگورات Ziggurat که توسط گروه Postmortem برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید. بازي Ziggurat در سبک اکشن , نقش آفريني مي باشد که توسط استوديو Milkstone Studios ساخته شده است و براي PC منتشر شده است . شما در بازي نقش يک جادوگر تازه کار را بر عهده داريد و بايد خود را براي يک ماجراجويي خاطره انگيز همراه با مشکلات و سختي هاي فراوان آماده کنيد تا توانايي هاي خود…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
توضیحات : شرکت کپکام (Capcom) تریلری کامل و جدید از گیم پلی بازی مورد انتظار خود یعنی دویل می کرای 5 | Devil May Cry 5 منتشر کرد اساسا این عنوان یک بازی تک نفره محسوب می شود ولی کارگردان بازی قصد داشت تا بازی را از دید سه شخصیت متفاوت که هر کدام هویت خود را دارند، روایت کند.این عنوان پس از تریلر و ویدیوهای خیره کننده خود قرار است در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷ (۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی) منتشر شود
جدیدترین ویدیو ها در آپارات گزارش کد : [تریلر بازی]
دانلود کرک بازی Ziggurat
توضیحات :

کرک سالم بازی زيگورات Ziggurat که توسط گروه Postmortem برای ورژن v1.0 بازی منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین بروید و منتظر آپدیتهای جدید باشید.

کرک بازی Ziggurat

بازي Ziggurat در سبک اکشن , نقش آفريني مي باشد که توسط استوديو Milkstone Studios ساخته شده است و براي PC منتشر شده است . شما در بازي نقش يک جادوگر تازه کار را بر عهده داريد و بايد خود را براي يک ماجراجويي خاطره انگيز همراه با مشکلات و سختي هاي فراوان آماده کنيد تا توانايي هاي خود را ثابت کرده و به يک جادوگر قدرتمند تبديل شويد . گيم پلي بازي بر سرعت زياد تکيه دارد . مکانيزم هاي RPG باعث شده تا محيط هاي بازي جذاب تر به نظر بييايند . هيجان بالاي بازي Ziggurat به خاطر وجود Boss هاي متنوع در پايان هر مرحله , اتاق هاي پر از تله و گنج هاي زيادي که به ماجراجويي شما کمک مي کند مي باشد . برخلاف بسياري لز بازي هاي هم سبک در اين بازي Combo بسيار نقش اساسي دارد و اگر به درستي استفاده نکنيد با مشکل روبه رو خواهيد بود . در نهايت هسته اصلي بازي را سحر و جادو تشکيل مي دهد که در کنار اسلحه هاي متنوع به تازه بودن بازي کمک مي کنند .

سيستم مورد نياز :
OS: Windows XP
Processor: Dual Core processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10 capable hardware
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 800 MB available space

آموزش کرک کردن بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل آن را در محل نصب بازی کپی کنید.

 نام فايل :
Ziggurat v1.0 Postmortem
سايز فايل :
KB 186
رمز فايل :
      www.tcgames.rozfa.com

دانلود DOWNLOAD