دانلود آهنگ جدید
دانلود کرک سالم و نهایی بازی Alien Rage

http://www.tcgames.ir/

دانلود کرک سالم و نهایی بازی Alien Rage

سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست کرک سالم بازی خشم بیگانه Alien Rage که توسط گروه اسکیدرو SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   این بازی یک بازی اکشن بوده و بازی گیم پلی خوبی را رونمایی میکند.در این بازی شما باید با ارتش بیگانه مبارزه کنید و آن ها را نابود کنید. بازی در ۱۴ مرحله متفاوت به وقوع میپیوندد و درگیری بر سرنجات حفظ سرزمین خودتان است. ۱۰ نوع سلاح مختلف در این…

دانلود کرک سالم و نهایی بازی Alien Rage

سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست کرک سالم بازی خشم بیگانه Alien Rage که توسط گروه اسکیدرو SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   این بازی یک بازی اکشن بوده و بازی گیم پلی خوبی را رونمایی میکند.در این بازی شما باید با ارتش بیگانه مبارزه کنید و آن ها را نابود کنید. بازی در ۱۴ مرحله متفاوت به وقوع میپیوندد و درگیری بر سرنجات حفظ سرزمین خودتان است. ۱۰ نوع سلاح مختلف در این…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
دانلود کرک سالم و نهایی بازی Alien Rage
توضیحات :

سلام به دوستای خوبم، امروز در این پست کرک سالم بازی خشم بیگانه Alien Rage که توسط گروه اسکیدرو SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ترینر بازی Alien Rage (+9 Trainer) v1.0 LinGon

این بازی یک بازی اکشن بوده و بازی گیم پلی خوبی را رونمایی میکند.در این بازی شما باید با ارتش بیگانه مبارزه کنید و آن ها را نابود کنید. بازی در ۱۴ مرحله متفاوت به وقوع میپیوندد و درگیری بر سرنجات حفظ سرزمین خودتان است. ۱۰ نوع سلاح مختلف در این بازی طراحی شده است که بسیار پیشرفته هستند و هرکدام دارای ویژگی های خاصی هستند. سازنده بازی بخوبی توانسته یک بازی اکشن را با داستان تکراری رونمایی کند چراکه بازی هایی در این سبک برای نجات سزرمین های مختلف بسیار هستند و تنها چیزی که میتواند آن ها را از همدیگر متمایز کند درگیری های مهیج و نهایت اکشن بودن یک بازی است. در این بازی شما با ۲۱ نوع دشمن مختلف مواجه میشود, طیف گسترده ای از دشمنان به عنوان پیاده نظام، رزمندگان، پرواز هواپیماهای بدون سرنشین، عنکبوت و … میتواند مورد توجه قرار گیرد. همچنین ۸ باس برای نابودی وجود دارد که بدون شک چالش برانگیزترین قسمت بازی میتواند همین قسمت باشد. موتورگرافیکی بازی بسیار فوق العاده طراحی شده و بازی از افکت ها و نورپردازی و رندر کردن خوبی بهره میبرد.

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP/Vista/Win 7/Win 8
Processor: Intel Dual Core 2,6 GHz or equivalent AMD
Memory: 2 GB RAM
Graphics: GeForce 8800 GT
DirectX: Version 9.0c

سیستم پیشنهادی:
OS: Windows XP/Vista/Win 7/Win 8
Processor: Core 2 Quad 2 GHz or equivalent AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460
DirectX: Version 9.0c

 آموزش کرک بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل پوشه را در محل نصب بازی کپی کنید.

نام فايل :
Alien Rage v1.0 SKiDROW
سايز فايل :
5.2 MB